Kosten Lidmaatschap

Indien u wilt weten wat het kost om lid te worden van onze vereniging nodigen wij u graag uit voor een introductie avond. Hier zal u alles uitgelegd worden door één van de bestuursleden.

 

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Justitie vereist dat iedereen die zich in Nederland bij een schietsportvereniging wil aansluiten een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan overleggen. Bij inschrijving op de vereniging krijgt u een formulier waarmee u bij uw gemeente een VOG kan aanvragen. Kosten van deze VOG verschillen per gemeente en zijn niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. Gemiddeld liggen de kosten voor een VOG rond de 35 Euro, dit verschilt per gemeente.

Inschrijfkosten

U betaald naast de Lidmaatschap kosten ook één maal inschrijfkosten het eerste jaar dat u lid bent. Verder hebben wij bij inschrijving twee identieke pasfoto’s en een kopie van een Nederlandse identiteitsbewijs nodig (Het origineel ook meenemen a.u.b.).

Ieder lid van onze schietsportvereniging moet ook aangesloten zijn bij de KNSA. (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie). Aanmelding verloopt via uw vereniging en de kosten hiervoor betaald u bij inschrijving. Daarna wordt de jaarlijkse bijdrage voor uw KNSA-licentie afgedragen via de contributie aan de vereniging.

Opzeggen van het lidmaatschap

Opzeggen bij de vereniging dient schriftelijk één maand voor het beëindigen van het (jaarlijks) lidmaatschap te worden gedaan. Dit houd in voor 1 december van het huidige jaar, anders zal uw lidmaatschap met 1 jaar worden verlengt.
Graag de brief richten aan het bestuur van Schietvereniging S.V. EemsDollard. Uw KNSA-licentie wordt hierna niet meer door de vereniging vernieuwd.

Donateurs zijn van harte welkom in welke vorm dan ook.