Nieuwe website

We hebben een nieuwe website gekregen.
Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een frisse look voor de website van SV Eemsdollard. Na het uitwerken van de schetsen, is de site gebouwd. we zijn nu bezig de pagina’s te vullen. Een hele klus. Het zijn er ruim 25 geworden. Wij hopen u met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren, over zaken die spelen binnen onze sport en bij SV Eemsdollard in het bijzonder.

Belangrijke informatie, die voor elke schutter makkelijk beschikbaar dient te zijn, hebben we in het menu geplaatst. Een aantal pagina’s zoals bijvoorbeeld het huishoudelijk reglement en competitiestanden staan achter wachtwoord beveiligde pagina’s. Dit wachtwoord is uiteraard bekend onder de leden, is dit jou als lid niet bekend kun je altijd een bestuurslid aanspreken en het wachtwoord opvragen.

Een website is eigenlijk nooit helemaal af. We gaan ook de komende tijd door met het voorzien van de laatste nieuwtjes binnen de vereniging. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *